Bliss är spamärket från New York som nu äntligen kommit till Sverige!

bliss är spamärket från New York som nu äntligen kommit till Sverige.

Hos bliss är man i en spännande miljö med hög energi tack vare vår lättsamma och lustfyllda approach. Efter en miljon massager, en triljon Triple oxygen behandlingar och ungefär en biljon brasilianska vaxningar har vi lärt oss ett och annat - och vår passion är att förmedla denna "glow-how" till dig. Vi har hittat ett sätt att förpacka den perfekta ansiktsbehandlingen, praktiska och smärtfria vaxningar och underbara kroppsbehandlingar så att du kan få ett professionellt resultat även hemma!

Det ligger gedigen forskning bakom märket och detta i kombination med erfarenheten från spa världen gör att bliss ständigt utvecklar nya innovativa produkter.

Sortiment är fullt av avancerade, effektiva härligt bubblande hemma-spa produkter för både ansikte och kropp. bliss är här för att du ska känna dig fullständigt "spa-tacular".

Sedan starten 1996, då bliss satte igång en spa-revolution med sitt första twistade spa i New York, har märket erbjudit spännande och effektiva produkter som alltid blandats med bliss härliga humor. Snabbt blev Bliss behandlingar och spa kända och uppmärksammade vilket resulterade i 6 månaders väntelistor. Det var då man bestämde sig för att det var dags att dela med sig av de fantastiska produkterna till resten av världen. Idag har bliss exploderat från det första New York Spat till butiker och span över hela världen. Från Hollywood till Hong Kong, Boston till Barcelona, Los Angeles till London och Soho till Sverige fortsätter bliss att ge dig de allra senaste problemlösande hudvårdsbehandlingarna rätt in i ditt badrum

DERMAROME / Rosenlundsgatan 50 / Stockholm / Tel: +46 (8) 14 18 11 / bliss@dermarome.se

Utviklet av Imaker as