fabulous drench 'n' quench

En cream som förvandlas till återfuktande vatten. Huden dränks omedelbart med över 10,000 marina microvattendroppar som snabbt absorberas och bevaras i huden. Passar alla hudtyper.

Läs mer om fabulous drench 'n' quench här


Triple oxygen

Vår populära Triple oxygen cream och "champagne mask" har fått en make over!

Med en förbättrad, kraftfullare formula och en ny snyggare design hjälper de oss att ge vår trötta hösthud en ny lyster. Båda produkterna baseras på den nya så kallade CPR-teknologin (Clarify, Protect, Revitalize) vilken är som en "hjärt- och lungräddning" för din hud. Den verkar uppklarnande och skyddar, syresätter och återupplivar huden som får en ny energi och fin lyster.

Läs mer om de nya Triple oxygen produkterna här


cassis + sandalwood body butter

Ytterligare en härlig body butter från bliss med en perfekt doftkombination av svartavindbär och sanelträ. En lyxigt rik kroppscream som ger omedelbar och långvarig återfuktning. Känns inte fet och går in snabbt i huden. Fullproppad med mjukgörande cocosnötsolja, närande vitamin E och sodium hyaluronate för långvarig återfuktning. Liksom övriga body butters kommer den i praktisk tub.

Läs mer här om body buttern


'fuzz' off foam body hair removal spray foam

Säg 'fuzz' off till oönskat hår på ett effektivt och smärtfritt sätt!
'fuzz' off foam är skummande hårborttagningsspray med fräsch doft som enkelt och effektivt tar bort hår och hämmar hårtillväxten.


Läs mer om 'fuzz' off foam


triple oxygen radiant protection energizing serum

Ett lyxigt lätt lystergivande serum som skyddar din hud mot fria radikaler. Serumet återupplivar hudens egna funktioner, jämnar ut hudtonen och minimerar fina linjer och rynkor. Det boostar även huden att återfå sitt naturliga försvar för en hälsosam och livfull hud med fräsch lyster. För inte låta föroreningar påverka din hud har bliss tagit fram detta serum som en "hjärt -och lungräddningsprodukt". Men istället för det vi vanligtvis förknippar med CPR står i detta fall förkortningen för: Clarify , Protect , Revitalize dvs uppklarnande, skyddande och återupplivande.

Läs mer om serumet


Hide & glow sleek firming and luminous tinted body spray

Hide & glow sleek är unik i sitt slag. Det är en uppstramande färgad bodyspray som sveper in din hud i en lätt färgad, lystergivande slöja. Samtidigt som den över tid har en uppstramande, utjämnande och anti-cellulit behandlande effekt. Du får alltså både ett omedelbart och långsiktigt resultat!

Läs mer om Hide & glow sleek


Armcandy arm-perfecting cream with massaging applicator

Armcandy är en produkt speciellt anpassad för dina armar. Den hjälper till att reducera rödhet samtidigt som den exfolierar och jämnar ut knottror och verkar uppstramande.


Läs mer här om Armcandy


'fuzz' off bikini precision hair removal cream

bliss 'fuzz' off bikini, är den enda hårborttagningskrämen med precisions-applikatorn speciellt framtagen för dina mest intima delar. Du får en perfekt mjuk och markerad bikinilinje på minder än 5 minuter.

Läs mer om 'fuzz' off bikini


fabulous makeup melt gel-to-oil cleanser

fabulous makeup melt gel-to-oil cleanser är en innovativ rengöring som förvandlas från gel till lätt rengöringsolja på din hud. Den "smälter" effektiv bort makeup och orenheter med en formula baserad på sju essentiella oljor. Din hud kommer bli ren och fräsch utan att kännas stram och dessutom silkeslen, mjuk och återfuktad.

Läs mer om fabulous makeup melt gel-to-oil cleanser


multi-'face'-eted all-in-one anti-aging clay mask

En unik anti-age lermask som hjälper till att behandla sex av de vanligaste ålderstecknen.

1. reducerar fina linjer och rynkor
2. jämnar ut hudtonen
3. löser upp tilltäppta porer och minskar porerna
4. ger finare lyster
5. ger näring och fukt
6. ger jämnare hudstruktur.

Läs mer om multi-'face'-ted


micromagic spa-powered microdermabrasion treatment

En två-gånger-i-veckan "microdremabrasion behandling". Den ger en superboost till din rengöringsrutin genom en kraftfull, men ändå mild exfoliering av döda hudceller och orenheter som din vanliga rengöring inte rår på. Du får en renare, hälsosammare och mjukare hud. Efter bara en veckas användning, märks en klar avlägsnad från döda hudceller, porerna ser mindre ut och huden känns mjukare och klarare. Doften av pepparmint ger huden en extra fräsch känsla.

Läs mer om micromagic


fabulips glossy balms

Breath freshening lip care - Bliss fabulips glossy balm är ett kyssäkta genombrott som innehåller sheasmör, vitmin E, närande oljor och ett mintcomplex som döljer dålig andedräkt samtidigt som det ger dig vackra, glossiga och mjuka läppar. Finns i tre skira nyanser och dofter.

Läs mer om fabulips glossy balms


grapefruit + aloe body butter

bliss populära kroppsprodukter finns nu i en ny fräsch doft av solkysst grapefruit och aloe vera.

grapefruit + aloe body butter
Super härlig och lyxigt rik kroppscream som ger omedelbar och långvarig återfuktning. Känns inte fet och går in snabbt i huden. Fullproppad med mjukgörande cocosnötsolja, närande vitamin E och sodium hyaluronate för långvarig återfuktning.

Läs mer om grapefruit + aloe body butter


grapefruit + aloe soapy suds

bliss populära kroppsprodukter finns nu i en ny fräsch doft av solkysst grapefruit och aloe vera.

grapefruit + aloe soapy suds
Lyxigt löddrande dusch och badgel, som rengör milt och vårdar från axlar till tår och lämnar huden mjuk och väldoftande.Innehåller lugnande, fuktighetsgivande aloe vera, glycerin som drar till sig fukt till huden som blir mjuk och smidig samt skyddande och återfuktande vitamin E.Kan även användas som bubbelbad!

Läs mer om grapefruit + aloe soapy suds


triple oxygen ex-'glow'-sion

En drömcream som ger en mega-dos av lyster och fukt till torr och glåmig hud. Den är laddad med "vitamin-kulor" som smälter in i huden för att leverera en explosion av skyddande vitamin E antioxidanter, mikroalger för ökad cellenergi och cellförnyelse samt tre former av syre för att supporta cellandningen och öka kollagenproduktionen.

Läs mer om triple oxygen ex-'glow'-sion


24 'heaven' healing body balm

High intensity 24 -'heaven' healing body balm är till för att ge din super torra och skadade hud upp till 24 timmars återfukting.

Denna extra rika kroppscream är klinisktbevisad att ge återfuktning under 24 timmar. Mjölksyra exfolilerar milt och stimulerar huden att producera och bevara fukt. Havre återfuktar och skyddar, medan shea- och kakaosmör verkar närande och mjukgörande. Huden blir extremt mjuk och smidig. 'Heal'-elujah!

Läs mer om 24-'heaven' healing body balm


firm, baby, firm total eye system

Unik ögonprodukt som gör att ditt ögonparti kan få exakt den behandling det behöver. För visst har du inte samma behov under som över ögat. Firm, baby, firm total eye system består dels av Firming gel upper lid som ger omedelbar lifting effekt och fasthet till hängiga ögonbryn, samtidigt som den långsiktigt tightar upp och lyfter ögonlocket tightar upp och ger fasthet samtidigt reducerar fina linjer och rynkor för att du ska få en yngre och piggare blick. Dels av Under-eye hydrating cream som ökar mickrocirkulationen, minskar mörka ringar och påsar och innehåller en effektiv "line filler" som omedelbart trollar bort fina linjer.

Läs mer om firm, baby, firm total eye system


'fuzz' off

En hårborttagningscreme med fräsch doft som effektivt tar bort fjunen på överläppen i ett enkelt steg på ca 3 minuter. Unik tvåsidig applikator som underlättar jobbet!

Läs mer om 'fuzz' off


Fatgirl sixpack

En uppstramande gel som är den första slimmande produkten designad för att hjälpa dig skulptera ett sex-pack med sex super effektiva uppstramande och skulpterande ingredienser tillsammans med en inbyggd massage applikator. Vi rekommenderar att fatgirlsixpack används tillsammans med regelbunden träning och en hälsosam diet för bästa resultat.

Läs mer om Fatgirl sixpack


Firm, baby, firm serum

Ett high-per-'firm'-ance serum med både lifting och volym effekt! Serumet plumpar upp huden och boostar kollagenet och elasticiteten samtidigt som det ger en omedelbar och långtidsverkande lifting effekt. Dessutom minimeras fina linjer och rynkor. Serumet är bl a laddat med stamceller från gardenia med lifting effekt, plumpande peptider och milt exfolierande glykol- och mjölksyra. Dessa kraftfulla ingredienser är packade i en vattenfri aloe vera bas tillsammans med lugnande lavendel.

Läs mer om Firm, baby, firm serum


That's incred-peel

What a 'peeling'! Effektiva "hudrenoverande" pads med glycolsyra som "returscherar" din hud . De engångsförpackade Padsen innehåller innovativ "timerelease technology" som droppmatar huden med exfolierande glycolsyra för bästa hudförbättrande resultat, utan att irritera huden. De arbetar målinriktat för att reducera fina linjer, rynkor, pigmenteringar. Dessa behändiga pads kan även användas som en "natt-ansiktsbehandling" som en kur på 30 dagar. Äntligen, är hemligheten till mjuk, jämn och strålande hud avslöjad!

Läs mer om That's incred-peel

DERMAROME / Rosenlundsgatan 50 / Stockholm / Tel: +46 (8) 14 18 11 / bliss@dermarome.se

Utviklet av Imaker as