Här får du lära dig mer om bliss micromagic, en hemmaversion av en "microdermabrasion behandling" som ger en superboost till din rengöringsrutin.

Vi vill gärna berätta för dig om bliss och våra härliga produkter. Här kan du se ett urval av filmer som guidar dig till produkter, bjuder på nyheter, ger smakprov på quickbliss behandlingar och ger tips på hur du tar hand om din hud.


Nyfiken på multi-'face'-eted all-in-one anti-aging clay mask?

Hands & feet
Ge dina händer och fötter lite extra kärlek. Med bliss handskar och sockor får de en unik 20 minuters behandling med en närande dunder kur. Kompletterar du med hand- och fotcream får du dessutom ännu mjukare och lenar händer och fossingar.


Fabulips
Nyfiken på fabulips serien? Dominika presenterar produkterna och visar hur du enkelt gör din egen läppbehandling.

Poeticwaxing
Säg "hej då" till oönskat fuzz. De allra flesta tycker vaxning är en nödvändigt ont men bliss har ett enkelt och (näst intill) smärtfritt sätt. Ett effektivt salongsvax som du nu lätt kan använda hemma genom att värma i mikron, eller om du hellre vill använda vaxremsor/strips. Vem har sagt att vaxning inte kan vara som ljuv poesi?

Fabulous serien
Det hela började med vår populära bästsäljande Fabulous foaming face wash. Fabulous serien passar för alla hudtyper. Produkterna är till för daglig använding och ger massor med fukt och näring för att din hud ska se frisk och fräsch och alldeles "fabulous" ut.


Bliss Triple oxygen instant energizing mask är en bubblande lystergivande mask som också går under namnet "champagne mask". Här får du en guidning till hur du använder masken. Masken fick Kosmetik Guld priset för Årets bästa produkt 2012, framröstad impoveme.se's läsare. Den är också nominerad till Årets ansiktshudvård i Swedish Cosmetic & Beauty Awards 2013.

Fabulips
När gjorde du en läppbehandling senast? Dina läppar behöver också få sin uppmärksamhet och med produkterna i fabulips serien får du hälsosamma, vackra kyssäkta läppar.

Triple oxygen
Produkterna i Triple oxygen serien ger din hud lyster och fräschhet. Syre är nödvändigt för cell metabolismen, men med året minskar nivån drastisk vilket påverkar kollagen och elastin produktionen. Med vår "glow how" och Triple oxygen produkterna får du hjälpa att boosta produktionen så att du får en mer ungdomlig, återfuktad hud full med energi och lyster.


Youth as we know it
Anti-age serie som är skapad för att bekämpa tidiga ålderstecken och ge en sund fräsch hud. Med dessa produkter "vrider vi tiden tillbaka" men hjälp av 10 åldersförebyggande fördelar. Din hud blir återfuktad och fastare samtidigt som den får en jämnare struktur och hudton och med mer lyster. Dessutom bekämpas fina linjer och rynkor.

Bath & body
Bliss är välkänt för sina härliga bad- och kroppsprodukter. Här bjuds du på allt från bubblande dusch- och badgeler och peelande scrubber till mjukgörande, närande prisbelönta body butter. Du väljer själv din favoritdoft.

DERMAROME / Rosenlundsgatan 50 / Stockholm / Tel: +46 (8) 14 18 11 / bliss@dermarome.se

Utviklet av Imaker as